”Handelsbankenhuset” är en välkänd slottsbyggnad i centrala Örnsköldsvik som byggdes på 1899-talet och skulle vara en symbol för bankens soliditet och skulle också borga för att banken var en trygg penningplacering.
Byggnaden har en rik historia och har genomgått flera renoveringar för att bibehålla dess karaktär och charm. Byggnaden är utrustad med moderna faciliteter, såsom hiss, ventilationssystem och tillgång till bredband, samtidigt som den behåller många av de ursprungliga arkitektoniska detaljerna som gjorde och gör den till en av de mest imponerande byggnaderna i staden.

Handelsbankenhuset är en viktig del av Örnsköldsviks historiska stadskärna och har ett utmärkt läge på Storgatan intill torget. Det är lätt att ta sig till fastigheten med både bil och kollektivtrafik, och det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten.

Fastigheten är idag indelad totalt 3 olika lokaler som hyrs ut till företag och verksamheter inom olika branscher.
Dessutom har byggnaden en trevlig och välkomnande atmosfär som passar bra för företag som vill ha en professionell men samtidigt personlig miljö för sin verksamhet.

Sammanfattningsvis är Handelsbankenhuset en unik fastighet med en rik historia och en fantastisk arkitektur. Det är ett utmärkt val för företag och verksamheter som vill ha en central plats i Örnsköldsvik med goda kommunikationsmöjligheter, samtidigt som man vill verka i en inspirerande och kreativ miljö

 

Kontakta oss på telefon 0660-16740 / info@bn-maleri-golv.se för mer information om lokalen.

Hälsningar
BN Måleri & Golv AB

Leave a Reply