Nyheter

Vi söker en utbildad golvläggare

By 2020-10-19 No Comments

Utbildad golvläggare sökes

 

BN Måleri & Golv söker nu en utbildad golvläggare till vårat team, vi ser gärna att du har erfarenhet och är driven inom serviceyrket. Arbetet är varierande och ställer höga krav på noggrannhet och servicekänsla. Vi arbetar både självgående men även i team så körkort är ett krav då vi har varierande arbetsplatser. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med plast/linoleummattor. Jobbat med våtrum enligt GVK samt plattsättning är meriditerande.

 

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand de kommer in och intervjuer kommer ske löpande.

 

Tillträdesdag: Snarast
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid
Placeringsort: Örnsköldsvik

Körkort: B
För mer information om tjänsten: Victor Blomquist, 070-190 06 66 eller via mail

victor@bn-maleri-golv.se

 

Information om företaget

BN Måleri & Golv är ett familjeföretag som sedan starten 1976 har erbjudit Örnsköldsvik våra tjänster inom måleri, golv och fastighetsskötsel. Vi är stolta över våra yrkesskickliga medarbetare och den bredd av tjänster som vi kan erbjuda våra kunder. Med vår höga servicenivå gör vi allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val.

Inom måleri kan vi erbjuda allt ifrån färgsättning, finmåleri, tapetsering och mönstermålning till målning av fasad och fönster. Våra duktiga golvläggare har lång erfarenhet och bred kunskap och oavsett om det gäller enskilda badrum, vardagsrumsgolv eller hela sjukhusavdelningar så vill vi leverera ett slutresultat som överträffar dina förväntningar.

Vi förvaltar även fastigheter i centrala Örnsköldsvik, Ås, Sund och Domsjö. Med närmare 300 lägenheter och lokaler har vi något som passar för alla.

Med stort kunnande och bredd på våra tjänster vill vi sätta färg på Örnsköldsvik!

Leave a Reply