Om BN Måleri & Golv

BN Måleri & Golv är ett familjeföretag som sedan starten 1976 har erbjudit Örnsköldsvik våra tjänster inom måleri, golv och fastighetsskötsel. Idag är det sonen Victor som tagit över som VD efter pappa Kent.

Vi är stolta över våra yrkesskickliga medarbetare och den bredd av tjänster som vi kan erbjuda våra kunder.
Med vår höga servicenivå gör vi allt för att du som kund ska känna dig trygg i ditt val.

Inom måleri kan vi erbjuda allt ifrån färgsättning, finmåleri, tapetsering och mönstermålning till målning av fasad och fönster. Här hittar du mer information om våra måleritjänster samt offertförfrågan.

Våra duktiga golvläggare har lång erfarenhet och bred kunskap och oavsett om det gäller enskilda badrum, vardagsrumsgolv eller hela sjukhusavdelningar så vill vi leverera ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. Mer information och offertförfrågan hittar du här.

Vi förvaltar även fastigheter i centrala Örnsköldsvik, Ås, Sund och Domsjö. Med närmare 300 lägenheter och lokaler har vi något som passar för alla. Mer information om våra fastigheter och vad som finns ledigt just nu finner du under fastigheter. Är du redan hyresgäst kan du klicka dig vidare till fliken hyresgäster för mer information och formuläret för felanmälan.

Med stort kunnande och bredd på våra tjänster vill vi sätta färg på Örnsköldsvik! 

Klicka här för att läsa mer om oss och vad vi gör 

 

/ Victor & Kent Blomquist